SNABBA TIPS SOM GÖR TIDEN I BADRUMMET MER PRAKTISK

Har du nyligen gjort en badrumsrenovering? I sådana fall är du säkerligen angelägen om att dekorera det så fint som möjligt, samtidigt som det givetvis ska vara praktiskt. Även om du inte nyligen har gjort en badrumsrenovering finns det säkerligen ett antal förbättringar du kan göra i badrum i kungsbacka eller tips att använda dig av. Har du testat något av nedanstående?

En Extra duschstång

Att ha två duschstänger kan tyckas lite överflödigt, men det kan faktiskt vara ganska praktiskt. Den ena stången använder du som vanligt – det vill säga för att hänga ett draperi på – medan den andra kan användas för att förvara lite allt möjligt. Här kan du till exempel hänga upp små korgar i krokar och förvara krämer, schampo, balsam och tvålar. Det är tipset är enkelt att implementera, och det krävs inte direkt en badrumsrenovering för det. Många stänger sätts enkelt upp genom att pressa dem mot två olika punkter.

Snabbtvätta duschmunstycket

Efter en längre tids användning kan duschmunstycket bli ganska smutsigt. Det kan rentav kännas lite ohygieniskt att använda det efter ett tag. En enkel lösning för badrumsrenovering göteborg som är att fylla en plastpåse med stark vinäger och knyta det runt duschmunstycket. Se till så att hela delen är täckt av vinäger. Låt så vara under natten, och vakna till en ren och fräsch dusch. Glöm inte att spola rent efteråt, givetvis.

Snabbstrykning

Det är inte alltid man har lust att plocka fram strykbrädan och strykjärnet. Det kan också givetvis vara så att endera har gått sönder. Ett enkelt tips för att få bort skrynklor är då att helt enkelt hänga upp plagget i badrummet medan du duschar. De varma ångorna kommer att räta ut det. Tänk givetvis på att ha tid att låta det torka ordentligt.

Handfatet som högtalare

Njae, kanske inte högtalare i ordets rätta bemärkelse. Snarare är det att betrakta som en förstärkare. Du som gillar att ha musik på medan du badar eller duschar kan enkelt placera din mobil under kranen. Handfatet resonerar och riktar ljudet på ett sätt som gör det betydligt lättare att höra. Var givetvis försiktig med badrumsrenovering göteborg och väta – se till att handfatet är torrt och att kranen inte droppar när du gör detta!

Renovera efter behov

Många går i fallgropen att ta alltför stor hänsyn till det estetiska vid en badrumsrenovering. Viktigt är att se till hur badrummet faktiskt kommer att användas, och vilka som ska använda det.

Är ni en barnfamilj kanske det passar er utmärkt att ha två handfat – ett lite högre, och ett lite mindre? Det här gör så att såväl barn som vuxna med enkelhet kan sköta sin hygien. Något annat att fundera på är förvaringen – ett problem som uppstår för många efter en badrumsrenovering är att det inte finns tillräckligt många utrymmen att göra badrumsrenovering göteborg  och förvara hygienartiklar, handdukar, värmeljus och annat som kan höra badrummet till. I större förvaringsutrymmen bör det dessutom finnas gott om avskiljare eller mindre lådor, så att nagelklippare, rakhyvlar och andra mindre artiklar kan placeras på ett bra sätt.