4 blandare utöver det vanliga för ditt nästa kök

För den som vill ge köket ett rejält lyft så kan man alltid göra slag i saken med en köksrenovering. Även om det finns stora saker att ta hand om så kan också de små sakerna göra stor skillnad för helhetsintrycket. Design och teknik utvecklas hela tiden så en blandare för 10 år sen är långt ifrån det du kan få idag. Här är fyra blandare utöver det vanliga.

ELektronisk blandare

Om du tänker göra en köksrenovering och tycker om när tekniken utvecklar vardagen så är en elektronisk blandare ett givet alternativ. Den här blandaren är i många fall kopplad till en slang så att den går att dra upp från diskhon och flytta runt i köket. Med kontrollpanelen kan du sen välja varmt eller kallt vatten och i vissa fall även att få kolsyrat vatten direkt ur kranen.

Blandare i koppar

En blandare som ger en antik känsla och som kan vara ett bra alternativ för den som vill ge hemmet en känsla av spa och avslappning är den som är i koppar. En blandare gjuten i koppar möter färgerna i köket på ett helt nytt sätt. Den här blandaren är vanligast i badrum och tvättstugor vid köksrenovering men kan också väljas när du ändå gör en köksrenovering. Ibland behöver man tänka nytt för att skapa den rätta känslan.

 

Guld

För den som verkligen vill lyfta köket till nya nivåer så kan ni välja en blandare i guld. En köksrenovering lämnar ett helt nytt resultat om man får välja in detaljer av den här klassen. Självklart kan man välja guldpläterade eller guldfärgade dörrposter och detaljer som blandare och få den vackra känslan utan att behöva investera i 18 karat. Även blandare i guld är vanligare i badrum än i kök men om resten av köket är inrett i en passande stil så finns alla möjligheter att ta ut svängarna.

Duschblandaren

För den som vill göra en köksrenovering i helt egen stil så kan man välja en blandare som påminner om en liten dusch. Det här är inte för vem som helst eftersom risken är att köket får en storköksliknande stil här https://xn--kksrenoveringstockholmsln-8ec67b.se/. Men för rätt kök och rätt person så kan den här blandaren bli både snygg och behändig. Precis som den elektroniska blandaren så kan den här dras ut och förlängas för att spola av saker en bit bort från diskhon om man behöver det.